02.08.2012 – Groen brengt in het najaar voetbalwedstrijden Rode Duivels op groot scherm!

14 Augustus 2012

Groen Herentals blijft zich actief inzetten voor een gezelliger Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Op 11 september '12 zal Groen in samenwerking met de café-uitbater de Welkom in Noorderwijk de Wedstrijd België-Kroatië op groot scherm vertonen op het plein achter de bibliotheek.Op vrijdagavond 12 oktober '12 zal Groen in samenwerking met de café-uitbaters van Den Beiaard, De Zalm en Het Gildenhuis de wedstrijd Servië ? België op groot scherm vertonen op de Grote Markt in Herentals.

Iedereen is van harte welkom!

Voorzitter Peter Verpoorten: 'Wij hebben dit reeds willen doen voor de kwalificatiewedstrijden van de Belgen voor het voorbije Europees Kampioenschap voetbal. Dit werd toen geweigerd door het Schepencollege. Het dossier was zogezegd onvolledig omdat we geen schriftelijk akkoord hadden van de café-uitbaters, wij hadden uiteraard een mondeling akkoord met hen.

Wij hebben dus rustig verder gewerkt om alles op poten te zetten voor de komende kwalificatiewedstrijden voetbal voor het Wereld Kampioenschap. De café-uitbaters zijn schriftelijk akkoord gegaan, en dit akkoord is bij de aanvraag gevoegd? Zij zullen zorgen dat de drank koud staat. Als de weergoden meewillen en de Rode Duivels eindelijk hun beste niveau halen, maken we er een feestje van.'

 

Lieve Snauwaert                           Peter Verpoorten

Secretaris Groen Herentals       Voorzitter Groen Herentals